Adresa

Adresa:Tek ish-komuniteti i partis kati i I-rë përball Sigurimeve Shoqërore Pukë. Mob:+355673147872 Fb; Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke (Faqja Zyrtare)

Saturday, June 18, 2011

Kur u krijua Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke ?

Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke u krijua nga nje grup besimtaresh musliman te rrethit Puke me nismetare dhe ideator H.Qazim Kopani dhe Gezim Kopani. Shoqata SHBKI u krijua ne vitin 1998 me vendim te Gjykates se rrethit Puke.

ORGANIKA

Stafi drejtues aktual i shoqates eshte: Kryetar H.Qazim Kopani, n/kryetare Halit Rringaj, Erjola Kopani, Afrim Laçi
Stafi organizativ dhe pergjegjes aktivitetesh jane: Erjola Kopani, Erion Syla, 
Stafi pergjegjes ne Internet eshte: Erjola Kopani 

AKTIVITETET


-Aktvitete Islame : Simpoziume,shperndarje literaturash,organizim iftaresh,

-Aktivitete Arsimore: kruse per: 1.Kur'an 2.Mesim i leximit arabisht 3.Gjuhe Turke 4. Gjuhe Angleze 5. Informatike 5. Rrobaqesi 7.Histori Islame. Botim fletpalosjesh apo liberash.Emisione televizive.

-Aktivitete kulturore: Simpoziume mbi arsimin, artin,historine,arkiologjine islame etj.

-Aktivitete humane: Shperndarje ndihmash te pakten dy here ne vite, lidhje pensioni per a). jetime b).invalid

Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke aktualishte ka mbi 200 antare,nga keto vetem 3 antare japin kontributin e tyre financiare per shoqaten SHBKI Puke.

Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke bashkevepron me shoqata te ndryshme Islame e kulturore.Aktualisht Shoqata jone bashkevepron me: "Shoqaten V.H.K.Istanbul" .


Perditesimi i fundit me: 15.07.2015

No comments:

Post a Comment