Adresa

Adresa: Tek ish-komuniteti i partisë kati i I-rë përball Sigurimeve Shoqërore Pukë. Mob:+355673147872

Thursday, December 8, 2011

Suedi: Policja e parë me mbulesë

Dona El Xhamal (Donna Eljammal) 26 vjeçare është bërë policja e parë me mbulesë në Suedi. Ajo kishte dëshiruar të punonte si police shumë kohë para se të fillonte të mbante mbulesën islame.“Prej se kam qenë e vogël unë dëshiroja që ti ndihmoja të tjerëve në vend se vetëm të qëndroja para kompjuterit.”
Vitin e kaluar u lejua mbajtja e mbulesës në policinë suedeze pas një debati të gjerë në vend.
Ajo e mban mbulesën e saj gjatë punës në polici dhe thotë se nuk ka asnjë pengesë gjatë punës andaj nuk e shef të arsyeshme heqjen e saj.
Sipas legjislaturës Islame veshja modeste e mbulesës është obligim për çdo femër të moshës se rritur. http://islami-puke.forumo.org/

No comments:

Post a Comment

Çertifikimi i nxenesve tane

Çertifikimi i nxenesve tane
29.05.2016