Skip to main content

Çertifikohen nxenesit e nivelit te pare te Kur'anit Puke,Fushe Arrez dhe Iballe

Sot, 29.05.2016 Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K. Istanbul dhe te Myftinise Puke zhvilloi ne xhamin e qytetit te Pukes konkursin e Nivelit te Pare te nxenesve te Kur'anit Puke, Fushe Arrez dhe Iballe.

Ne fillim nxenesit zhvilluan testin me shkrim per te vazhduar me pas testin me goje. Ne komisionin vlersues ishte Myftiu i Pukes Gezim Kopani,N/Kryetari dhe Sekretari i shoqates B.K,I Puke H.Halit Ringaj dhe Afrim Laçi.
Pas perfundimit te testimeve dhe te konkurseve nxenesit shfaqen nje program festiv te pergatitur nga  vet ato.
Aktivitetin e pershendeti Myftiu Gezim Kopani i cili tha: "Pergezoj te gjithe nxenesit te cilet sot moren pjese ne kete konkurs shume domethenes per ta. Uroj qe dituria e tyre islame te vije ne shtim dhe ata te nxene me deshire dhe zemer kete dituri. Falenderim i vecante shkon per prinderit te cilet i kan dorezuar femijet e tyre si amanet per ne. Ky ishte nje aktivitet i vecante dhe uroj qe shoqatat B.K.I Puke dhe Shoqata Istanbul te shtojne edhe me shume mbeshtetjen e tyre pasi ky eshte vendi i duhur."
Ndersa ne emer te shoqates B.K.I Puke pershendeti aktivitetin Sekretari i saj Afrim Laçi i cili tha: "Falenderoj nxenesit qe jane pjese e kurseve te shoqates tone, po ashtu edhe nxenesit qe moren pjese sot ne kete konkurs. Ne kemi zhvilluar edhe here te tjera konkurse te tilla por jo e ketij niveli kaq te madh. Ky eshte motivim qe nxenesit te mesojne edhe me shume."
Perveç paisjen me çetifikaten e Nivelit te Pare akoduar nga Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke dhe Myftinia Puke u be edhe shperndarja e disa çmimeve si:
Ne fund te ketij konkursi u shperndane çmime motivuese per nxenesit te cilat u fituan nga:

Çmim i pare:  u fitua nga Emanuela Laçi (Puke)

Çmim i dyte: u fitua nga Armanda Delia (Puke)

Çmim i trete: u fitua nga Ornelda Kuçi (Puke)

Çmim i trete:  u fitua nga Erjon Syla (Fushe Arrez)

Çmim i trete:  u fitua nga Ekzon Dhjaku (Fushe Arrez)

Çmim i trete:  u fitua nga Orgito Aliaj (Fushe Arrez)

Çmime te tjera ishin ato:

Çmim per vizatimin me te mire u fitua nga: Ersilda Hyseni, Fatma Kopani dhe Fatjet Laçi

Çmim per Prezantim u fitua nga: Xhovana Vatoci dhe Ornelda Kuçi

Çmim per Interpretim u fitua nga: Aurela Shpata, Ornelda Kuçi, Fabjola Brahaj


Comments

Popular posts from this blog

Nje pjese nga lista e nxenesve tane.

Lista e nxenesve ne vitin 2012 Fush-arrez 1.Arsid Ademi 2.Androen Brahimi 3.Armela Ademi 4.Ardita Ademi 5.Behar Selimaj 6.Denisa Shkreli 7.Erald Velia 8.Eva Ademi 9.Fatjeta Ademi 10.Melisa Ademi 11.Jona Ademi 12.Jolanda Brahimi 13.Visart Mustafa 14.Anila Lluka 15.Arnela Lluka 16.Diana Sadria 17.Renirhad Fusha 18.Xhoana Laci 19.Emanuela Laci 20.Kleja Laci 21.Amine Lluka 22.Emiljana Laci 23.Gentiana Mustafa 24.Enirida Cena 25.Andi Hoxha 26.Eva Laci 27.Evis Myftari
28.Elsid Laci Lista e nxenesve ne vitin 2011 Puke 1.Fatjeta Rama 2.Amela Karati 3.Elvin Shkjau 4.Eraldo Laci 5.Elsa Ballçaj 6.Sonia Ballcaj 7.Xhulio Terbuni 8.Genta Mustafa 9.Edenisa Laci 10.Ejda Cani 11.Eraldo afrim Laci 12.Fahri Aga 13.Fatjona Ademi
Lista e nxenesve ne vitin 2010 Puke 1.Armando Laci 2.Fatjet Laci 3.Nadi Lluka 4.Pranvera Laci 5.Adenisa Laci 6.Shpresa Laci 7.Edona Terbuni 8.Eraldo Laci 9.Enkelejda Mehaj 10.Sabina Mehaj 11.Xheodena Kuçi 12.Olta Asllani 13.Leonora Aliaj 14.Rezart Fusha 15.Hazret Hoxha 16.Fatmir…

Gezuar festen e Kurban Bajramit

Stafi i Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke me rastin e festes se Kurban Bajramit uron te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes: "Gezuar dhe per shume vjet festen e Kurban Bajramit! Qoft kjo feste, gezim dhe lumturi per te gjithe besimtaret mysliman dhe ne menyre te veçante per te gjithe nxenesit qe marrin mesim prane qendres sone, Puke dhe Fushe-arrez."

24.09.2015

Urime per naten e madhe te mire Regaib

Stafi i shoqates Bashkesia Kultura islame Puke ju uron naten e mire Regaib. Qofshi cdo here nen Rahmetin e Allahut xh.sh